100 de zile

Teste

Simulări

Variante

Premium

Termeni si conditii

Acest site este operat de către SC Almaar Education SRL, persoana juridica de nationalitate romana, având sediul social în Suceava, sat. Cosna, str. Principala, nr. 34, C.U.I. : RO20015464, număr de înregistrare la ONRC: J33/1884/2017, (denumita in continuare “100DeZilePanaLaExamen.ro“), adresa de e-mail office@100dezilepanalaexamen.ro.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare a acestui site web si conditiile de achizitionare a produselor si serviciilor comercializate prin intermediul acestui site web (denumit in continuare “Termenii si Conditiile”) in raport cu persoanele fizice care acceseaza acest site web.

Utilizarea site-ului 100DeZilePanaLaExamen.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea dvs. a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu sunteti de acord cu aceste conditii, va solicitam sa nu utilizati site-ul nostru de internet.
100DeZilePanaLaExamen.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam sa urmariti in mod periodic eventualele modificari.

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor din prezenta pagina va exprimati acordul pentru a primi comunicari sau oferte in scop comercial din partea 100DeZilePanaLaExamen.ro. Datele personale oferite vor fi procesate conform politicii de prelucrare a datelor personale. Va puteti dezabona oricand de la primirea acestor mailuri accesand linkul de dezabonare din partea inferioara a mailurilor primite sau marcand e-mailul ca si spam sau trimitand un mail catre info@100DeZilePanaLaExamen.ro cu subiectul dezabonare.

Drepturi de autor
Informatiile publicate pe www.100DeZilePanaLaExamen.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii Almaar Education SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@100DeZilePanaLaExamen.ro

Daca aveti orice intrebari cu privire la Termeni si Conditii, va rugam sa contactati un consilier 100DeZilePanaLaExamen.ro la adresa de email office@100DeZilePanaLaExamen.ro.
Folosim cookies!

Împreună cu partenerii noștri, folosim cookies pentru a îmbunătăți calitatea navigării dvs. pe acest site, pentru statistici și în scopuri de marketing. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica de confidențialitate.